Miljoner människor världen över har hittat ett nytt och hälsosammare alternativ till tobakscigaretter. Vaping är en ny nikotinersättningsmetod som snabbt fått miljoner människor att sluta röka och få en hälsosammare livsstil.

Vaping eller vejping – att blossa ånga istället för brandrök – har idag blivit lika mycket en metod för att sluta röka, som ett sätt att njuta smaker och uttrycka den egna personligheten.

Vapoteket är ett svenskt företag som startade sommaren 2014. Bolaget utvecklas nu med satsningar inom produktutveckling, distribution och marknadsföring med målet att bli ett ledande vejping-bolag i Sverige i en fortsatt snabbt växande internationell marknad.

Bolaget håller nu aktivt på att ta fram den senaste generationens vapes efter de tidigare serierna, cumulus och cirrus vilka lanserats återförsäljare.

Våra egna e-vätskor är framtagna för att du ska få uppleva de godaste smakerna och samtidigt garantera högsta renlighet och kvalitetsgarantier. Det finns en värld av smaker att upptäcka med skillnader. Prova alla våra smaker.

Vår idé är att ta fram riktigt bra vaping-produkter av hög kvalitet som passar de som ska sluta röka och de som går över till att bli vejpare även långsiktigt.

Lätta att använda, attraktiva och av garanterad hög kvalitet.  Men också de allra snyggaste och en rad av tillbehör och accessoarer. Vi jobbar på för att ta fram fler nya produkter.

Som vår kund vill vi att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi säljer bara produkter som vi testat, så att vi vet att de verkligen fungerar. Vi erbjuder dessutom full returrätt om du inte är nöjd med varan.

Här kan du läsa mer fakta och undersökningar om hälsoaspekterna kring vaping och e-cigaretter.

Har du frågor eller synpunkter på våra produkter når du oss enklast på info@vapoteket.com

Vapoteket – vaping för folket.