Paradise hotel-profilen och bloggaren Samir Badran inleder ett samarbete med det nya sluta-röka-bolaget Vapoteket.

”Jag har länge försökt sluta feströka och snusa men inte lycktas. Jag är trött på att lukta illa av rök och mina fans gillar inte att jag snusar. Nu ska jag testa vaping istället. Att blossa ånga verkar ju definitivt vara bättre än att dra i sig brandrök från en cigarett. Det ska bli spännande att se om jag kan sluta helt med tobak genom vaping.”

”Vi på Vapoteket är självklart jätteglada att Samir ska försöka sluta med tobak genom att testa vaping. Samir är en stor förebild för alla sina följare. Att han nu väljer att vapa visar hans fans att det finns ett hälsosammare alternativ till att snusa & röka.”, fortsätter Ubbe Strihagen.
För mer information
Make Way: Brian Modin, Manager för Samir. 070-483 83 11
brian@makeway.se

Vapoteket: Ubbe Strihagen, VD. Mobiltel: +46 70 520 3380. ubbe.strihagen@vapoteket.com www.vapoteket.com