Unikt tillfälle att bli återförsäljare.

Vaping är ett snabbt växande trend över hela världen som ett hälsosammare alternativ till tobaksrökning. Över sju miljoner människor globalt väljer att blossa ånga i stället för rök. Vaping är ett godare, fräschare och hälsosammare sätt att njuta av nikotin. Du kan vapa både med och utan nikotin, i vilket fall så slipper du de över 4.000 skadliga ämnena som du andas in vid vanlig rökning.

Vapoteket är ett Stockholmbaserat vaping-hus grundat sommaren 2014. Vi tar fram egna produkter av hög kvalitet som gör det enkelt och fräscht att vapa.  Målet är att bli det mest seriösa bolaget för vapare över hela Norden, med produkter som säljs både på nätet och hos fysiska butiker.

 

Vi är på gång att expandera i Norden med återförsäljare. Driver du restaurang, barer, caféer, och tobakshandlare så är du en perfekt återförsäljare för oss.

Återförsäljare:
Vill du sälja marknadens bästa utvalda vapes i din butik? Vi har ett utarbetat koncept med en exklusiv och specialdesignad “mini-shop” i lönn och glas, och som passar i de flesta miljöer. Sortimentet skräddarsyr vi för dig.
Kontakta oss på  wholesale@vapoteket.com.