Cirrus – för en ren och fräsch ånga

Cirrus är vår vaporisator med bra kapacitet och ren ånga.

Cirrus vaporiserar med keramikteknologi vilket ger renare smak och tar bort risken med att bränna bomull, som många andra vejpar har. Det ger en renare ånga samt en betydligt längre livslängd på förångaren. Minimal risk för brända smaker.

Tanken har 3 luftventiler som styr ångmängd och luftmotstånd för indraget av ånga.

 

KÖP HÄR

Cirrus har en avancerad keramik-tank som fulländar dina smaker. Cirrus 2 har  uppgraderats med extern micro-usb port för smidigare batteriladdning.  Refresh yourself  – helt utan tobaksrök, tjära och kolmonoxid.

Cirrus 2 batteri kan laddas även när tanken sitter på. Batteriet till Cirrus 2 laddas via en extern micro-USB laddare som gör det enklare och smidigare att ladda, utan att behöva skruva loss tanken.

Tanken är densamma som för den tidigare versionen av Cirrus. Tanken har tre ställbara luftinsläpp som styr ångmängd och motstånd för indraget av ånga. Tanken är gjord av rostfritt stål och pyrex-glas.

Den unika lösningen med keramik-coils (förångare) gör att det utvecklas mycket ånga vid lägre effekt. Man behöver därför inte ett lika stort batteri som för många andra modeller.  Mycket och ren ånga med ett lätt och smidigt batteri. Perfekt.

Cirrus har en batteri-kapacitet om 1100 mAh och en tank om 2,0 ml. Bruksanvisning finns här.

 

Cirrus tillbehör

Vi har flera färgglada snygga batterier som passar till Cirrus Tank.

Batterierna har den klassiska laddningen med iskruvbar kontakt. Allt säljs separat.