Five Pawns kommer från Kalifornien där alla deras e-vätskor skapas och distribueras runt om i världen. Alla Five Pawns vätskor görs för hand och i mycket små serier, normalt inte fler än 275 flaskor per parti, där varje flaska får ett unikt serienummer. De lägger ner mer tid än någon annan på att skapa sina vätskor.  Five Pawns använder endast livsmedelsklassade ingredienser, hittade både utomlands och lokalt, och det bästa medicinskt godkända nikotinet.
Alla Five Pawns vaping-vätskor kommer i något större 30 ml-flaskor.

Tasting notes

Five Pawns serie av exklusiva och komplexa e-vätskor är skapade utifrån de fem grundsmakerna salt, sött, beskt, surt och umami. I serien ingår:

  • Grandmaster har en välbalanserad ton av jordnöt perfekt rundad av gräddig banan och sammetslen karamell. En av våra storsäljare.
  • Gambit  med smak av klassisk äppelpaj av söt och kryddig smak med intryck av knaprig skorpa och läcker karamell toppad med fransk vaniljglass och vispgrädde
  • Queenside är en delikat blandning av blodapelsin förstärkt med inslag av  citrus. Harmoniskt blandad med krämig fransk vanilj för en mild och utsökt smakbalans.
  • Bowdens Mate har exklusiv smak inspirerad Aftereight. Smakrik mintchoklad avrundad med en touch av mynta och fransk vanilj. Förförisk men ändå mjuk i smaken.
  • Absolute Pin med en uttrycksfull smakblandning av kanel höljt i Irish Cream och karamell med en liten underton av absint. Diskret men livlig i smaken med bra throathit.
  • Castle Long har en välbalanserad smak av Bourbon från Kentucky som möter rostad mandel och vanilj från Madagaskar