Upplev smakerna – Refresh yourself

Vapoteket fokuserar på att hitta den optimala smak-upplevelsen.

Våra vätskor har utvecklats för att skapa en perfekt harmoni av njutbar smak och balanserad vape-upplevelse.

Prova dig fram.

Du kan ladda ner smak-guiden här. Alla vätskorna har grundblandningen 50/50 PG/VG och fungerar utmärkt för de flesta vape-tanks och clearomizers. För absolut bäst smakupplevelse rekommenderar vi att använda Cirrus vape med dess keramiska coils.

Single Pack

Välj fritt bland våra smaker. Finns i Nikotinfri och nikotinstyrkorna 6, 12 och 18 mg/ml.

Multi Pack

Vi har samlat några populära paket av vätskor.

Bakgrund om vätskorna

Smakerna är har vi jobbat mycket med att ta fram.

Vi har i flera år rest och provat vape-vätskor runt hela världen för att hitta och ta fram en balans i upplevelsen. Smakerna är inspirerade av våra resor och samtidigt gjorda för att skapa en familj av helt olika smaker som vi hoppas faller Dig i smaken.

MONTEGO  – Tobak

Montego – vår mjuka och balanserade tobakssmak. Med undertoner från Jamaica.

Montego har en perfekt blandning av ljus och mörk tobak som ger en harmonisk och balanserad tobakssmak

 

POLARIS  – Mint & Mentol 

En fräsch blandning av mint och mentol. Ger en uppfriskande smak och känsla.

Som en polarvind i munnen med friskhet inspirerad av den naturligt rena luften på Svalbard.

Ständigt fräsch. Ingen tobak, ingen sötma – bara fräscht.

 

PASTILL – Lakrits

Rund och fräsch smak av mild fransk lakrits.

En balanserad vuxen smak för oss som älskar lakrits.

CASSIS – Röda bär & Mynta

Cassis – Fräsch fruktig smak av röda bär med en underton av färsk mynta i perfekt harmoni.

En härligt fruktig frisk smak framtagen med inspiration från en blandning av röda bär med tonvikt på röda vinbär tillsammans med friskhet från färsk mynta.

Smaker med inspiration från en trädgård i Provence.

 

VERDE  – Äpple & Melon

Äpple och Melon i perfekt harmoni.

Smaker med inspiration från en varm fruktträdgård i Toscana och Medelhavet– gröna äpplen och meloner i en mild balanserat fruktigt smak.

Sommar på flaska.

 

Kvalitet

Vapotekets vape-vätskor är av yppersta kvalitet. Vi använder endast högklassiga råvaror och har strikta rena processer för att uppnå det bästa resultatet.

Vape-vätska är ingen tobaksprodukt. Den innehåller inte tobak. Det är stor skillnad på vaping-ånga och tobaksrök. Vid vaping så undviks ca 4 000 ämnen som finns i tobaksrök (bl.a. tjära, kolmonoxid). Vid byte från tobaksrökning till vaping tas 95% av riskerna bort enligt Brittiska hälsomyndigheten (Public Health England) uppskattningar. Noll tjära, kolmonoxid och kalorier.

Om nikotin

Nikotin är en beroendeframkallande substans, vid överkonsumtion skapa illamående och är vid höga doser ett giftigt ämne. Nikotin höjer blodtrycket och pulsen. Omfattande global forskning har tydligt påvisat att tobaksrökning är cancerframkallande. Nikotin har däremot inte visats sig vara cancerframkallande. Icke-rökare kan bli nikotinberoende vid användning av denna produkt med nikotin.

Bruks- och förvaringsanvisning

Vätskan ska endast användas till att fylla en vaporisator (elektronisk cigarett). Följ instruktionerna för påfyllning enligt din vaporisator. Olika vaporisatorer kan ge upphov till olika smakupplevelser av dessa vätskor.

Ej avsedd för förtäring. Drick inte! Blanda inte vape-vätskan med andra vätskor. Om vape-vätskan kommer i kontakt med livsmedel bör livsmedlet inte konsumeras längre. Om du helt vill undvika att riskera din hälsa, avråder vi användningen av dessa produkter.

Förvaras i låst utrymme i en torr och mörk plats. Förvara utom räckhåll för barn. Giftigt för vattenlevande organismer i vattenmiljön. Häll inte ner vätskan i akvarium el dyl. Giftigt vid kontakt med huden. Använd skyddshandskar /skyddskläder/ögon- och ansiktsskydd. Vid hudkontakt: Tvätta med tvål och vatten. Om du känner dig dålig kontakta läkare. Ta med behållaren eller etiketten.